top of page

Website design

Jouw online visite kaartje in een prachtig design.

Je website is jouw online visite kaartje. Zonder jouw website is er geen business. Daarom wil je een goed werkende en resultaat gerichte website. Daarnaast wil je natuurlijk een website waar iedereen jaloers op is. Met een krachtig CMS heb jij de beste website performance en met onze designs ziet het er fantastisch uit. Heb je al een website en kan die wel een lik verf gebruiken? Ook daar kunnen we je mee helpen!

Een website van Hashtagonlinemarketing

Om ervoor te zorgen dat jij online goed op de kaart staat, bouwen wij voor jou een exclusieve website in jouw huisstijl. Onze specialisten zorgen er niet alleen voor dat jouw website er fantastisch uit ziet, maar ook dat jij winst gaat maken met jouw website. Door SEO-geoptimaliseerde teksten zorgen onze specialisten ervoor dat jij hoog in Google scoort. Gedreven door een krachtig CMS is jouw website altijd online en hebben bezoekers een vlekkeloze gebruikerservaring. 

Maak jouw netwerk en klanten jaloers met een website van Hashtagonlinemarketing. Vraag een gratis adviesgesprek aan en vertel ons jouw wensen. Wij zorgen voor een website waarmee jij online gaat scoren. Heb je al een website? Laat een website audit doen en ontdek waar jouw website verbeterd kan worden. Wederom met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek achteraf! Dat laat je niet liggen toch?

Een goede website start bij Hashtagonlinemarketing

Snelle oplevering, krachtig CMS en fantastisch design.

Hoe gaat het in zijn werk? Wij leggen hieronder kort onze werkwijze uit, zo weet jij wat jou te wachten staat. Alles begint met een adviesgesprek, geheel vrijblijvend. De vervolg stappen leggen we je vast even uit.

1. Adviesgesprek

Voordat we beginnen met het plannen van de bouw van je website, vinden we het belangrijk om te weten wie de persoon of bedrijf is achter de business. Maakt het veel persoonlijker en weten wij wat we voor jou kunnen betekenen. Een adviesgesprek doen wij graag bij jou op locatie. Dit kan eventueel ook online als dat beter schikt! 

4. Constructie

Nadat jouw wensen zijn uitgesproken en er een pakket is gekozen, starten wij met de bouw van jouw website. Daarvoor vragen wij graag of je al content hebt die je graag wil plaatsen op je website, zo is het meteen persoonlijk. Wij houden je op de hoogte en zullen je previews sturen gedurende de constructie van jouw website. 

2. Jouw wensen

Wanneer jij akkoord bent met de verdiensten van ons, kunnen we gaan kijken naar jouw wensen voor een website. Het belangrijkste is om te weten wat het doel is van jouw website. Zo kunnen we je helpen met het uitzoeken van een geschikt pakket. Dit doen we graag aan de hand van een intake gesprek. Na het adviesgesprek al enthousiast? Dan plakken we de intake er meteen achteraan! 

5. Oplevering

Jouw website is klaar voor gebruik! Voordat deze online gaat willen we natuurlijk zeker weten of het aan jouw wensen voldoet. Wij komen langs en nemen de volledige website met je door. Aan de hand daarvan kunnen we uiteraard aanpassingen gaan doen. Nadat alles naar wens is, gaat jouw website online!

3. Pakket keuze

Iedere website is anders, zo hebben wij verschillende pakketten waaruit je kan kiezen. Aan de hand van het advies- en intake gesprek doen wij een advies voor een websitepakket. Uiteraard is de keuze volledig aan jou. De verschillende pakketten en mogelijkheden hebben we op deze pagina al uitgelicht voor je. Zo weet jij wat je kan verwachten!

6. Support & Service

Nadat je website online is gegaan is onze dienstverlening nog niet voorbij. Om te zorgen dat jouw website goed werkzaam blijft, hosten wij de website. Zo kun jij altijd laten weten of je aanpassingen wilt laten doen, of advies nodig hebt als je zelf aanpassingen wilt doen. Zo heb jij altijd de perfecte website online!

Betalen met creditcard

Iedere consument is online te vinden. Jouw klanten dus ook! 

Start met het aanspreken van jouw doelgroep. Val op en verkoop jouw producten of diensten. Heb je al een website of webshop? Wij kijken deze graag na voor je. Voordat je start met adverteren is het belangrijk dat de infrastructuur en content van je website goed is. Bezoekers haken snel af bij problemen op een website. Wil je jouw website graag verbeteren? Start dan met een Website Audit, met achteraf een vrijblijvend adviesgesprek! Optimaliseer je website en laat bezoekers makkelijk converteren met Hashtagonlinemarketing!

Website Audit
Image by Timothy Hales Bennett

De eerste 3 maanden gratis, zo doen wij dat bij Hashtagonlinemarketing.

Om ervoor te zorgen dat jouw website altijd in perfecte staat is, bieden wij 24/7 support! Zo kun jij ons altijd inschakelen bij aanpassingen of advies voor jouw website. Een website is niet iets wat je eenmalig online zet. Door up-to-date te blijven op je website blijf jij goed vindbaar voor je klanten en worden ze goed geïnformeerd. Wij zorgen ervoor dat jij jouw business kunt runnen, zonder om te hoeven kijken naar je website! En nu met de eerste 3 maanden zonder de kosten per maand!

Website pakketten en kosten

Kies het pakket dat het beste bij jouw business past.

Je hoeft nog niet direct je keuze vast te leggen. Na het adviesgesprek doen wij een voorstel voor het perfecte pakket voor jou. Geen zorgen, de keuze is volledig aan jou. Neem alvast een kijkje naar de mogelijkheden!

De eerste 3 maanden zonder maandelijkse kosten!

Premium

Business

Basic

Populair!

€42,50 / maand

€29,95/ maand

€20 / maand

Geniet van alles onbeperkt.

Voor starters en ondernemers.

Privé gebruik.

Persoonlijk domeinnaam

Gratis domein voor één jaar

Geen advertenties

Gratis SSL-certificaat

Bandbreedte

Opslagruimte

Video-uren

€75 Google advertentiebudget

Logo design

Alle visuals


Aantal webpagina's

Support

Eenmalige aansluitingskosten

Onbeperkt

35 GB

5 uren

Onbeperkt

24/7

€329

Onbeperkt

10 GB

1 uren

25 pagina's

24/7

€279

2 GB

3 GB

30 min.

12 pagina's

24/7

€189

De weergegeven prijzen per pakket zijn exclusief BTW en gelden bij een 1 jarig abonnement. Meteen voor meerdere jaren vastleggen? Geef het aan bij onze specialisten en ontvang korting op de aansluitingskosten! Altijd de eerste 3 maanden zonder kosten per maand.

bottom of page