top of page

Social Media Management

Instagram, Facebook & LinkedIn.

Communicatie naar je publiek toe is van levensbelang voor elk bedrijf. De beste manier hoe je in contact blijft met je doelgroep is het inzetten van je sociale media kanalen. Het fijne daarvan is, het is gratis! Nou ja, soort van dan. Krijg inzicht in de performance van jouw kanalen en welke resultaten je daar mee kunt behalen. Zonder advertenties en betaalde promoties kun je een stuk verder komen met Sociale Media. Begin hier direct mee en zorg dat je op de lange termijn resultaten kunt behalen zonder geld uit te geven!

Waarom Social Media Management?

Om social media op een goede manier of belangrijker nog, een resultaat gerichte manier in te zetten, is voor elk bedrijf of persoon anders. Dit vergt goed inzicht in je doelgroep en waarin zij geïnteresseerd zijn. Social media kanalen zoals Facebook en Instagram werken met een lastig te begrijpen algoritme. Om jouw uitingen op sociale media op de meest resultaat gerichte manier te vertonen, zijn er een aantal zaken waaraan je moet voldoen.

 

Het plaatsen van berichten en aanspreken van mensen binnen je eigen netwerk is gratis, echter wil je natuurlijk je bereik uitbreiden. Zonder het inzetten van advertentiebudget is dat een stuk lastiger. Daarmee kunnen wij je helpen! Met ons social media management pakket kunnen wij ervoor zorgen dat jouw berichten vaker worden bekeken, de betrokkenheid op je berichten wordt verhoogd en jouw aantal volgers door het dak zal schieten! Wil je weten hoe wij dat voor jou kunnen doen? Vraag een gratis adviesgesprek aan en vergoot jouw netwerk vandaag nog!

Richt je Social Media op de juiste mensen, doe een doelgroepsonderzoek! 

Een doelgroepsonderzoek is essentieel voor het goed inzetten van je Social Media kanalen. Voordat je start moet je weten wie je doelgroep is en wat hun motivatie kan zijn om voor jouw te kiezen. Uiteraard inbegrepen bij de service van Hashtagonlinemarketing!

Hoe word jij Social Media de baas?

Zonder advertentiebudget.

Om ervoor te zorgen dat jij de gewenste resultaten kunt behalen op sociale media, hebben wij een aantal diensten op een rij gezet die belangrijk zijn om online op te vallen. Daarbij helpt dit bij het begrijpen en de baas te zijn van het algoritme, zonder advertentiebudget in te zetten. Het belangrijkste van activiteit op social media is continuïteit. Met onze diensten zet je de juiste activiteit in op social media. Te weinig activiteit brengt je op de achtergrond, maar te veel kan ervoor zorgen dat mensen je beu worden. Hoe je dat goed moet doen, leggen we uit aan de hand van onderstaande diensten.

Contentplanning

Een contentplanning staat aan de basis van jouw onderscheidend vermogen op Social Media. Met een contentplanning maak je het niet alleen jezelf makkelijk, maar ook je bereik. Door gebruik te maken van berichten, posts en reposts die op elkaar aansluiten, creëer je samenhang tussen je content. Door daarnaast op vaste momenten te plaatsen weet je bereik wat ze kunnen verwachten en wordt je onderdeel van hun routine op Social Media. Dit wil niet zeggen dat je af en toe spontaan moet zijn, dit houd je volgers juist scherp.

 

Met een contentplanning voor Social Media ben jij een stap dichter bij je gewenste bereik. Laat een op maat gemaakte contentplanning maken en win van het algoritme!

Reviews & testimonia

Mond-tot-mond reclame is tot op de dag van vandaag nog altijd de beste marketing voor ieder bedrijf. Maar voor een bedrijf dat actief is op het internet, komen online reviews daar dicht bij in de buurt. Door ervaringen van klanten te delen, bouw je vertrouwen op bij je potentiële klanten. Laat mensen een review schrijven over jouw fantastische dienstverlening of product, en plaats deze op social media. Sommige mensen moeten daar wel tot worden aangezet. Meestal geven alleen mensen die ontevreden zijn een review achter...

 

Wist je dat de meeste mensen hun beslissing maken voor een bepaald bedrijf aan de hand van hun Google review score? Ga maar na, jij boekt toch ook geen tafel bij een restaurant met een lage review score?

Image by Timothy Hales Bennett

Ontdek de kracht van Facebook advertenties!

Het adverteren via Facebook is erg resultaat gericht, aangezien het platform alles weet over haar gebruikers. Bij het instellen van Facebook advertenties, kan jij jouw publiek dus heel gericht aanspreken wat zorgt voor uitstekende resultaten. Wil je weten of het adverteren via Facebook iets voor jou is? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze specialisten en ontvang €50 gratis advertentiebudget* voor jouw campagnes! Zo start jij goed met het adverteren op Facebook, dat laat je niet liggen toch?

*Bij minimaal €300 advertentiebudget per maand. Alleen geldig voor nieuwe inschrijvingen.

Facebook special offer

Content creatie

Social media draait om de berichten en content die jij plaatst. Deze moet aansluiten bij het imago dat jij wilt uitstralen. Daarbij moet je onderscheidend zijn, elk bedrijf is namelijk actief op Social Media. Zo ook jouw concurrent uit de buurt. Om je goed uit te kunnen drukken is het belangrijk dat de content uniek is en dat er een idee achter zit. Dit sluit naadloos aan op de contentplanning die je inzet op Sociale Media. Het maken van deze content is lastig en kan duur uitpakken, vooral als je het zelf moet doen en je niet weet wat bij jouw past.

 

Laat ons deze last van je overnemen en in combinatie van een strategische contentplanning ga jij opvallen op Social Media en versla je het algoritme!

Personal branding

Grote bedrijven hebben hun succes te danken aan het merk dat ze hebben opgebouwd. Door jarenlang iets te beloven aan hun klanten en dit waar te maken, hebben consumenten vertrouwen gekregen in een bedrijf of merk. Deze mensen worden merkentrouw. Consumenten kunnen niet alleen trouw worden aan een bedrijf, maar ook aan een persoon. Zoals marketeers een merk groot hebben gebracht, kan dat ook met een persoon. Door jouw toegevoegde waarde te delen aan een geïnteresseerd netwerk, kan jij een grote naam worden in een bepaalde branche!

 

Wil jij jouw expertise over een bepaald vakgebied overbrengen aan de massa en daar geld mee kunnen verdienen? Laten we jouw naam groot gaan brengen!

Betalen met creditcard

Iedere consument is online te vinden. Jouw klanten dus ook! 

Start met het aanspreken van jouw doelgroep. Val op en verkoop jouw producten of diensten. Heb je al een website of webshop? Wij kijken deze graag na voor je. Voordat je start met adverteren is het belangrijk dat de infrastructuur en content van je website goed is. Bezoekers haken snel af bij problemen op een website. Wil je jouw website graag verbeteren? Start dan met een Website Audit, met achteraf een vrijblijvend adviesgesprek! Optimaliseer je website en laat bezoekers makkelijk converteren met Hashtagonlinemarketing!

Website Audit
bottom of page