top of page

Marketing Management

Bereik jouw publiek en verkoop je producten.

Het groeien van je bedrijf of merk kan niet zonder marketing activiteiten. Onder Marketing Management vallen alle zaken die er voor zorgen dat jij je producten of diensten kan verkopen aan nieuwe klanten. Denk hierbij aan het adverteren op Google en Facebook bijvoorbeeld. Echter komt er meer bij kijken dan alleen online adverteren. Ieder bedrijf uit zich op een andere manier op het internet. Laat ons de juiste strategie bepalen voor jouw online business, zo kan jij blijven doen waar jij het beste in bent, jouw bedrijf runnen!

Waarom Marketing Management?

Iedere ondernemer moet kunnen doen wat zij het liefste doen. Maar om hiermee succesvol te zijn moet je dit laten zien aan het online publiek. Niet iedere ondernemer heeft hier verstand van en moet kunnen doen wat hij belangrijk acht in zijn bedrijf. Met een marketing management pakket van Hashtagonlinemarketing, nemen wij marketing gerelateerde zaken over of starten wij deze voor je. Onze specialisten gaan jouw bedrijf onder de loep nemen en aan de hand daarvan een op maat gemaakte strategie uitstippelen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf onder de aandacht komt van je doelgroep. Jij komt beter op de kaart de staan, verkoopt meer en mensen gaan praten over jouw fantastische bedrijf! Jij kunt blijven doen wat je het liefste doet, wij doen de rest!

 

Zaken waar je aan kunt denken bij marketing management zijn:

  • Marketing strategie bepalen

  • Google adverteren

  • Facebook / Instagram adverteren

  • E-mail marketing

Richt je Social Media op de juiste mensen, doe een doelgroepsonderzoek! 

Een doelgroepsonderzoek is essentieel voor het goed inzetten van je Social Media kanalen. Voordat je start moet je weten wie je doelgroep is en wat hun motivatie kan zijn om voor jouw te kiezen. Uiteraard inbegrepen bij de service van Hashtagonlinemarketing!

Jouw nieuwe marketing strategie!

Op maat gemaakt.

Een Marketing Management pakket is voor ieder bedrijf anders. Wij willen dat jij het meeste uit je bedrijf kunt halen, dat gaan we doen aan de hand van een aantal diensten. Voordat er kan worden gestart, willen wij alles van jou en je bedrijf weten. Zo kunnen wij heel persoonlijk een strategie voor je gaan uitwerken. Hierbij starten wij bij de basis. Weet je zelf al meer van marketing management en wens je enkel diensten uit te besteden? Ook daar kunnen we je bij helpen. 

Meer resultaten behalen

Jouw doelstellingen voorop

Alles is meetbaar

Integratie van jouw kanalen

Heldere rapportage

Bedrijfsoptimalisatie

Image by Timothy Hales Bennett

Ontdek de kracht van Facebook advertenties!

Het adverteren via Facebook is erg resultaat gericht, aangezien het platform alles weet over haar gebruikers. Bij het instellen van Facebook advertenties, kan jij jouw publiek dus heel gericht aanspreken wat zorgt voor uitstekende resultaten. Wil je weten of het adverteren via Facebook iets voor jou is? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze specialisten en ontvang €50 gratis advertentiebudget* voor jouw campagnes! Zo start jij goed met het adverteren op Facebook, dat laat je niet liggen toch?

*Bij minimaal €300 advertentiebudget per maand. Alleen geldig voor nieuwe inschrijvingen.

Facebook special offer

Google adverteren

Het adverteren op Google is voor ieder bedrijf relevant. 92% van alle internetgebruikers gebruikt de populaire zoekmachine en dat is niet zonder reden. Alles wat er te vinden valt over bedrijven begint op Google. Met Google advertenties kan jij jouw bedrijf, producten of diensten gemakkelijk onder de aandacht brengen van het juiste publiek. Door advertentiebudget in te zetten komt jouw bedrijfsvermelding, website of product bovenaan in de zoekresultaten. Met gerichte targetting worden de juiste mensen aangesproken die geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf of product. Google advertenties laat 50% meer mensen converteren dan organische zoekresultaten.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf op nummer 1 gaan krijgen? Bekijk ons Google adverteren aanbod en vraag een gratis adviesgesprek aan!

Facebook adverteren

Het inzetten van Social Media is voor ieder bedrijf een goed idee. Je kunt gemakkelijk jouw bedrijf laten zien en mensen aanspreken. Daarbij is het nog gratis ook, en dat is een mooie prijs. Echter kun je met Social Media ook een hoop geld verdienen. Net zoals op Google, kun je op Facebook jouw bedrijf met betaalde advertenties onder de aandacht brengen van het juiste publiek. Dat is op Facebook nog makkelijker dan op Google. Dit komt door alle data die Facebook van haar gebruikers heeft. Zo kan het perfecte publiek aangesproken worden waaraan jij kunt verkopen. 70% van de facebookgebruikers doet aankopen vanwege een advertentie op het platform. Jouw doelgroep zit daar ook tussen!

Wil jij ook geld verdienen met Social Media? Bekijk ons Facebook adverteren aanbod en vraag een gratis adviesgesprek aan!

Betalen met creditcard

Iedere consument is online te vinden. Jouw klanten dus ook! 

Start met het aanspreken van jouw doelgroep. Val op en verkoop jouw producten of diensten. Heb je al een website of webshop? Wij kijken deze graag na voor je. Voordat je start met adverteren is het belangrijk dat de infrastructuur en content van je website goed is. Bezoekers haken snel af bij problemen op een website. Wil je jouw website graag verbeteren? Start dan met een Website Audit, met achteraf een vrijblijvend adviesgesprek! Optimaliseer je website en laat bezoekers makkelijk converteren met Hashtagonlinemarketing!

Website audit
bottom of page